Especialistes en rehabilitació energètica i materials aïllants
logo Cool Haus Habitat

AVÍS LEGAL


DADES IDENTIFICATIVES

En compliment amb el deure informació recollit en l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic posem a la seva disposició les següents dades:

DADES GENERALS

L’empresa titular de coolhaus.es és EFFIK HAUS HABITAT, S.L.
CIF: B25821604
Domicili: Av. de Tarragona 11 D, 1r 1a – 43760 EL MORELL

USUARIS

L’accés i/o ús d’aquest portal de coolhaus.es atribueix la condició d’USUARI, que accepta, des d’aquest accés i/o ús, les Condicions Generals d’Ús aquí reflectides. Les citades condicions seran aplicables independentment de les Condicions Generals de Contractació que si s’escau resultin d’obligat compliment.

Antonio Carlos Sabaté Estrany en representació de EFFIK HAUS HABITAT, SL certifica que coolhaus.es està domiciliada al carrer Av. de Tarragona 11 D, 1r 1a – 43760 EL MORELL.

A la web coolhaus.es hi ha una sèrie de continguts de caràcter informatiu sobre l’eficiència energètica, així com els diversos sistemes proposats per a la seva aplicació pràctica a obres de construcció noves o obres de rehabilitació.

El seu principal objectiu és facilitar als clients i al públic en general la informació necessària per contractar amb EFFIK HAUS HABITAT, S.L. serveis vinculats a l’eficiència energètica aplicada a habitatges, edificis i equipaments.

RESPONSABILITATS

EFFIK HAUS HABITAT, S.L. no es fa responsable de la informació i continguts emmagatzemats en fòrums, xarxes socials o qualssevol un altre mitjà que permeti a tercers publicar continguts de forma independent a la pàgina web del prestador.

No obstant això, tenint en compte els art. 11 i 16 de la LSSI-CE, EFFIK HAUS HABITAT, S.L. es compromet a la retirada o si escau bloqueig d’aquells continguts que poguessin afectar o contravenir la legislació nacional o internacional, drets de tercers o la moral i l’ordre públic.

Tampoc l’empresa es responsabilitzarà dels danys i perjudicis que es produeixin per fallades o males configuracions del programari instal·lat en l’ordinador de l’internauta. S’exclou tota responsabilitat per alguna incidència tècnica o fallada que es produeixi quan l’usuari es connecti a internet. Igualment no es garanteix la inexistència d’interrupcions o errors en l’accés al lloc web.

Així mateix, EFFIK HAUS HABITAT, S.L. es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda a la seva pàgina web, així com la configuració o presentació d’aquesta en qualsevol moment i sense assumir cap responsabilitat per això.

LLEI APLICABLE I JURISDICCIÓ

Les presents condicions generals es regeixen per la legislació espanyola. Per a qualsevol litigi que pogués sorgir relacionat amb el lloc web o l’activitat que en ell es desenvolupa seran competents Jutjats de El Morell, renunciant expressament l’usuari a qualsevol altre fur que pogués correspondre-li.


Idioma