Especialistes en rehabilitació energètica i materials aïllants
logo Cool Haus Habitat
  • Inici
  • 6 bones raons per aïllar la teva casa

6 BONES RAONS PER AÏLLAR LA TEVA CASA


La calefacció i l’aire condicionat són els principals consumidors d’energia, i representen les dues terceres parts del consum total d’energia d’un edifici. La majoria d’aquesta energia es malgasta a causa de la falta d’un correcte aïllament. Aplicant tècniques d’eficiència energètica i construcció sostenible, es pot reduir en un 70-90% la demanda d’energia per a calefacció i aire condicionat. L’aïllament de l’envoltant de l’edifici (aïllament de cobertes i façanes) millora el confort de la llar i redueix la factura energètica. Presentem 6 bones raons per aïllar la teva casa.

BENEFICIS D’APLICAR MATERIALS AÏLLANTS

ESTALVI ENERGÈTIC

Triar un bon aïllament tèrmic, gruixut i amb bones característiques ens proporcionarà una casa amb una demanda energètica molt baixa. Exponencialment estalviarem en les nostres factures energètiques de gas, llum, gasoil…

ESTALVI ECONÒMIC

Una casa ben aïllada ens proporciona un estalvi econòmic molt elevat a les nostres factures energètiques, arribant fins a un 75% al llarg de tota la vida útil.

CONFORT TÈRMIC

Aïllar tèrmicament la nostra casa ens proporcionarà un ambient en la nostra llar molt més sa i confortable, amb menys demanda de calefacció i climatització.

CONFORT ACÚSTIC

Si aïllem acústicament la nostra llar, aconseguirem un ambient molt més tranquil on viure, sense sorolls, obtenint així un lloc de descans molt confortable.

SALUBRITAT

Disposar de cases amb un adequat aïllament tèrmic ens evitarà patologies a la nostra llar com ara humitats per condensació, les quals ens transmeten malalties per l’aparició de floridures, fongs, i altres paràsits.

REVALORACIÓ ECONÒMICA

Aïllar una llar de manera econòmica, amb un cost reduït li suposarà reemborsar la seva inversió en un termini màxim d’entre 1 i 3 anys. A partir d’aquest moment és possible estalviar mes a mes en energia, gràcies a l’efectivitat dels aïllaments tèrmics.


Transforma la teva casa en una llar amb l’ajuda dels materials aïllants


Idioma