Especialistes en rehabilitació energètica i materials aïllants
logo Cool Haus Habitat

COOL HAUS HABITAT


QUI SOM?

Cool Haus Habitat es presenta com la marca referent en solucions per a la millora de l’hàbitat i el confort de llars, edificis i tot tipus d’equipaments.

Ubicada actualment a la provinica de Tarragona, l’empresa Cool Haus Habitat té capacitar per portar a terme projectes a un ampli radi d’acció, donada la mobilitat del nostre departament tècnic i del nostre equip d’operaris. Tanmateix, l’empresa disposa d’una oficina tècnica i comercial al centre de la ciutat, oberta a promotors, arquitectes i clients on proposar, debatre i comentar tota mena de projectes presents i futurs.

QUÈ FEM?

Els projectes i treballs que realitza l’empresa abasten tant construccions ja existents, que necessitin perllongar la seva vida útil, com projectes d’obra nova, sempre basats en programes sostenibles i orientats al baix consum energètic. La nostra empresa està qualificada per proposar els materials més adequats a cada tipus d’intervenció, sempre amb l’objectiu de presentar solucions efectives i de llarga durada.

A QUI ENS DIRIGIM?

Cool Haus Habitat abasta tot tipus de projectes de millora i rehabilitació, sense importar la naturalesa del client. Sigui aquest privat o públic, particular o institucional, existeix per a cada tipus de client un projecte a mesura, ajustat a les seves necessitats.


COOL HAUS HABITAT: eficiència energètica i confort tèrmic i acústic


Idioma